Hace 2 días
Executive sous chef
$50,000 - $60,000 Mensual
Empresa confidencial en
Sobre el empleo
Categoría: Turismo - Hospitalidad - Gastronomía
Subcategoría: Eventos - Banquetes - Convenciones
Educación mínima requerida: Universitario titulado
Detalles
Contratación:
PermanenteHorario:
Tiempo completoEspacio de trabajo:
PresencialDescripción
Sous Chef Ejecutivo
The ideal candidate is a seasoned chef with a background in fine dining. You will run an efficient kitchen by consistently looking to improve the menu, producing quality food, and working closely with restaurant managers in the overall food and beverage operations of the restaurant.
Responsibilities
- Manage finances for kitchen operations
- Produce quality food
- Oversee menu creation
- Train junior personnel
Qualifications
- Associate's degree in Culinary Arts
- 3+ years of kitchen experience
- Experience in leading and supervising junior chefs
- Experience working within budget constraints
- It is important to be of French origin or to master the language and have knowledge of the culture and food
Recuerda que ningún reclutador puede pedirte dinero a cambio de una entrevista o un puesto. Asimismo, evita realizar pagos o compartir información financiera con las empresas.
ID: 19298909
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