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Hoy
HOSTESS / HOST BILINGUAL - RESTAURANTE DE CORTES PREMIUM
$12,000 - $14,000 Mensual
+ comisionesSobre el empleo
Descripción
This is your opportunity to belong to the Restaurant
most important in the United States Fine Dining, now in Mexico !!!
Premium Restaurant
HOSTESS / HOST BILINGUAL
Non-negotiable requirements:
Schooling: Tourism graduates Food and Beverages, Gastronomy, Tourist LAE, etc.
Experience: 3 years in the position in Restaurants or Hospitality
Indispensable: taste for the treatment of guests, monitoring of customer needs, sense of urgency
Rolar shifts
Functions:
Designate tables in time and form
Open Table management for reservations
Tracking of presents and service to guests
Work of sale of cavas
Contribute to the quality of service of the guests
Handling and maintenance of letters
Review service supplies in bathrooms, hallways and the dining room to maintain a proper clean and safe environment.
Management of minimum administrative functions
We offer:
Base salary $ 12 thousand pesos monthly with low growth results
Superior Benefits of Law
Plant + development
WORK AREA: REFORM (GLORIETA DE LA PALMA)
If you are interested, just send your CV to my direct mail below written
at the end of your application for this page
With the title of this Vacancy
Explicar cualquier restricción sobre los productos o servicios cuando sea apropiado.
Verificar los menús del día.
Apoyar en eventos especiales.
Organizar el acomodo del flujo de personas que llegan a un restaurante de acuerdo al procedimiento.
Llevar el control de las mesas, turnos de meseros, estaciones y reservaciones en general.
Registrar las reservaciones y revisar los registros diariamente.
Recibir a los clientes a su llegada al restaurante y asignarle mesa de acuerdo a sus necesidades.
Brindar información clara, precisa y apropiada al comensal.
Presentar la información de acuerdo al estilo, asunto de que se trate, contexto y canal de comunicación, verificando que la información presentada sea comprendida por el comensal.
Actuar prontamente en situaciones rutinarias de interacción con clientes.
Promover el centro de consumo con los clientes potenciales.
Mantener comunicación continua con el capitán de meseros mediante el aparato de comunicación establecido.
Resolver problemas inmediatos del servicio al cliente.
ID: 20106063